De GD-Plus-serie is gemaakt van hoogwaardig veiligheidskeramiekglas dat een geavanceerd ontwerp combineert met optimale verwarmingsprestaties. Door de aard van keramisch glas kunnen er meer infraroodstralen doorheen dan in vergelijking met gewoon veiligheidsglas. Het is verkrijgbaar in zwart en superwit, wat echt wit is. Deze infrarood glazen kachel heeft IP44 beschermingsklasse waardoor deze geschikt is voor gebruik in badkamers. Samen met onze handdoekhouder kan dit glazen infrarood verwarmingspaneel optioneel gebruikt worden als handdoekdroger.

Dit glazen infrarood verwarmingspaneel heeft een verwarmingselement van siliciumdraad dat een hittebestendigheid tot 200 ° C heeft wat resulteert in een verhoogde duurzaamheid. Het verwarmingselement is sterk geïsoleerd waardoor het zeer veilig is. De infrarood-paneelverwarmer uit de GD-serie is geïsoleerd met twee lagen glasvezel voor hoge temperaturen voor minimaal warmteverlies naar de achterkant. De gepolijste stalen reflector optimaliseert de verwarmingsprestaties door de infraroodstralen naar voren te reflecteren. De GD-Plus-serie wordt geleverd met onze Easy-Fit-montageoplossing die zorgt voor een gemakkelijke en veilige montage.

Op alle bedieningselementen zit 2 jaar garantie en op de panelen 5 jaar garantie.

 

Kenmerken

  • Strak en modern glasontwerp
  • Verkrijgbaar in superwit en zwart
  • Easy-Fit montageoplossing
  • Ingebouwde thermostaatontvanger
  • CE / GS / SAA / ErP / RED gecertificeerd

Ingebouwde thermostaatontvanger

De  GD-Plus-serie heeft een ingebouwde thermostaatontvanger aan de achterkant van het paneel, die communiceert met onze slimme verwarmingsregelsystemen – Smart1.0 / Smart1.0 Pro. Als combinatie voldoet het volledig aan de ErP-verordening (Eco Design-richtlijn) van de EU. We bieden ook een bypass-modus op onze ontvanger, waarmee u verbinding kunt maken met uw eigen gebouwbeheersystemen, indien beschikbaar.

Model Range

Model Power Size Weight  Mounting Colors Heated Area
GD400-Plus 400W 66*66cm 12.4Kg wall black/ superwhite 4-8m²
GD600-Plus 600W 60*100cm 16.4Kg wall black/ superwhite 6-12m²
GD800-Plus 800W 70*130cm 24.1Kg wall black/ superwhite 8-16m²

Werkt met:

Smart 1.0

Smart 1.0 Pro

BS003

TR001/TR002

Vrijblijvend advies op maat?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van infrarood verwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Gratis Adviesgesprek
De waardering van www.greenpanels.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.