Smart1.0 Pro is een upgrade-versie draadloze thermostaat met WIFI op basis van Smart1.0.

Voor nog meer energiebesparing en gemak hebben we Smart 1.0 Pro ontwikkeld, een besturingssysteem dat speciaal is ontworpen voor onze infrarood panelen met WIFI-functie.

De Smart 1.0 Pro besturingssysteem is voorzien van een thermostaat en kan ook bediend worden via de Smart App. Het is compatibel met alle infrarood panelen van het Plus-assortiment. Met ons slimme regelsysteem heeft u de volledige controle over uw verwarming met behulp van de app op afstand vanaf elk iOS- of Android-apparaat. Je kunt één thermostaat koppelen aan meerdere panelen in dezelfde kamer en ze allemaal tegelijk bedienen in één app. Nu kunt u Smart1.0 Pro ook gebruiken met Alexa of Google Home voor nog meer gemak. De Smart 1.0 Pro-afstandsbediening moet op uw thuisnetwerk worden aangesloten.

Specificaties

  • Vermogen: 220-240V, ~ 50Hz
  • Controle: draadloos via RF
  • Bedrijfstemperatuur: 5-30 ° C
  • Afmeting: 86 * 123 * 20 mm
  • Frequentie: 433 MHz via RF
  • Controle afstand: 35m in open obstakel

Smart App

De Smart App communiceert met Smart1.0 Pro die de ingebouwde ontvanger aan de achterkant van de infraroodpanelen van de Plus-serie bedient. Het is de gemakkelijkste manier om uw verwarmingselementen te bedienen. De Smart App werkt op alle iOs en mobiele Android-apparaten en kan worden gedownload vanuit de Appstore of Playstore.

wifi

Wifi-bediening via APP

Met onze wifi-functie kunt u uw infrarood verwarming op afstand bedienen vanaf elk iOS- of Android-apparaat. U kunt eenvoudig de verwarmingsstatus van uw verwarming volgen en de instelling op afstand wijzigen vanaf uw smartphone of tablet. Met de wifi-verwarmingsregeling kunt u nog meer energie besparen tot 10%.
raam

Open raam technologie

Deze functie detecteert automatisch een plotselinge temperatuurdaling en zorgt ervoor dat de infrarood verwarming automatisch in de energiebesparende modus gaat. Open raam detectie kan tot 4% energie besparen.
24-7

7 dagen programma

Met deze functie kunt u voor elke dag van de week uw eigen verwarmingsschema instellen. Gebruik verschillende temperatuurinstellingen, b.v. voor thuis, op het werk of wanneer je naar bed gaat. Ons 7-daagse programma kan tot 15% energie besparen in vergelijking met handmatige controlesystemen.
vakantie

Vakantiemodus

Adaptieve start
Zet je infrarood verwarming op vakantiemodus met onze countdown timer als je voor langere tijd weggaat. Uw infrarood verwarming verwarmen uw huis minimaal om bevroren leidingen in de winter te voorkomen.
timer

Adaptieve start

Met Adaptive start leert het regelsysteem hoe lang het duurt voordat de infrarood paneelverwarmers de geprogrammeerde temperatuurinstellingen bereiken, zodat de temperatuur wordt bereikt op het door u ingestelde tijdstip. Dit betekent dat je warmte eerder aan zal gaan zodat de temperatuur b.v. tegen de tijd dat je opstaat. Met adaptieve start kunt u tot 2% energie besparen in vergelijking met handmatige bediening.
touchscreen

Modern touchscreen ontwerp

De afstandsbediening heeft een strak en modern design met een mooi touchscreen.

Vrijblijvend advies op maat?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van infrarood verwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Gratis Adviesgesprek
De waardering van www.greenpanels.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.