Samen met Greenpanels verduurzamen voor een groene wereld!

Greenpanels is gespecialiseerd in duurzaam, gezond en veilig verwarmen. Onze (nano) infrarood-panelen leveren u al gauw een besparing op van 40% of meer op uw stookkosten. Ideaal in combinatie met zon- en lichtpanelen.

Duurzaam

Het verduurzamen is in onze ogen erg bijzonder. Waarom? Omdat wij een product aanbieden waar de wereld een stukje beter van wordt. Minder gasgebruik, energiegebruik en minder CO2 uitstoot wordt namelijk steeds belangrijker om het broeikaseffect te stoppen. Bij Greenpanels zijn we trots dat we een product mogen aanbieden wat hierbij helpt en bijdraagt aan een betere en groenere wereld.

Productonafhankelijk

Wij werken uitsluitend met de beste Infraroodverwarming die beschikbaar zijn in de markt. Doordat wij werken met verschillende fabrikanten is het voor ons mogelijk u onafhankelijk te adviseren met betrekking tot de diverse mogelijkheden en producten voor uw woning. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de best mogelijke oplossing voor uw woning realiseert, uitgevoerd met het best passende product.

Vrijblijvend advies?

Neem contact op met onze experts
info@greenpanels.nl
050-2340600

Offerte aanvragen


Daarom Greenpanels!

Advies op maat
Duurzaam
5 jaar garantie
Kwaliteit producten

Samen verduurzamen voor een groene wereld!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van infrarood verwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Gratis Adviesgesprek
De waardering van www.greenpanels.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.