Smart1.0 is de draadloze afstandsbediende thermostaat die speciaal is ontworpen om samen te werken met de ingebouwde ontvanger van de Plus-serie infrarood verwarmingspanelen.

Met ons Smart 1.0-regelsysteem kunt u nu de volledige controle over uw verwarming nemen en proactief energie besparen met onze unieke geavanceerde functies. U kunt één afstandsbediening koppelen aan meerdere panelen in dezelfde kamer en ze allemaal tegelijk bedienen. Het kan permanent aan de muur worden gemonteerd of als afstandsbediening worden gebruikt. Met ons eenvoudige installatieontwerp kunt u de communicatie met de ingebouwde ontvanger in slechts een paar minuten opzetten. De Smart 1.0 afstandsbediening werkt op 2 * AAA-batterijen.

Specificaties

  • Voeding: back-up batterij
  • Controle: draadloos via RF
  • Bedrijfstemperatuur: 5-30 ° C
  • Afmeting: 86 * 123 * 20 mm
  • Frequentie: 433 MHz via RF
  • Controle afstand: 35m in open obstakel
24-7

7 dagen programma

Met deze functie kunt u voor elke dag van de week uw eigen verwarmingsschema instellen. Gebruik verschillende temperatuurinstellingen, b.v. voor thuis, op het werk of wanneer je naar bed gaat. Ons 7-daagse programma kan tot 15% energie besparen in vergelijking met handmatige controlesystemen.
vakantie

Vakantiemodus

Zet je infrarood verwarming op vakantiemodus met onze countdown timer als je voor langere tijd weggaat. Uw infrarood verwarming verwarmen uw huis minimaal om bevroren leidingen in de winter te voorkomen.
timer

Adaptieve start

Met Adaptive start leert het regelsysteem hoe lang het duurt voordat de infrarood paneelverwarmers de geprogrammeerde temperatuurinstellingen bereiken, zodat de temperatuur wordt bereikt op het door u ingestelde tijdstip. Dit betekent dat je warmte eerder aan zal gaan zodat de temperatuur b.v. tegen de tijd dat je opstaat. Met adaptieve start kunt u tot 2% energie besparen in vergelijking met handmatige bediening.
touchscreen

Modern touchscreen ontwerp

De afstandsbediening heeft een strak en modern design met een mooi touchscreen.

Vrijblijvend advies op maat?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van infrarood verwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Gratis Adviesgesprek
De waardering van www.greenpanels.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.