Infraroodverwarming Zakelijk

 

Nieuwbouw

Infraroodverwarming is relatief goedkoop in de aanschaf. In een gemiddelde nieuwbouwwoning kost een complete installatie rond de 5.500 euro (bij seriematige nieuwbouw, zonder toeslagen en btw). Dat is goedkoper dan alle andere alternatieven voor aardgas.

Fabriekshallen en Magazijnen

Infrarood verwarming is uitstekend toepasbaar voor industrieel gebruik. Fabriekshallen en magazijnen zijn namelijk vaak groot en bestaan uit open ruimtes. Dit maakt ze haast onmogelijk om ze op de conventionele manier (dus via lucht) te verwarmen. Daarnaast is het verwarmen van deze ruimtes ook nog eens ontzettend kostbaar. Infraroodverwarming van Greenpanels biedt de oplossing voor bedrijfshallen en magazijnen!

Doordat infrarood verwarming niet de lucht, maar objecten (zoals het lichaam) direct verwarmt, is het mogelijk om in zelfs de meest grote, open en slecht geïsoleerde ruimtes een aangename gevoelstemperatuur te creëren.

Het gebruik van zogenaamde ‘korte golf infrarood’ wordt dan ook aangeraden voor industriële toepassingen. Deze krachtige infraroodsystemen verwarmen namelijk oppervlaktes zeer snel en met een groot bereik. Hierdoor wordt iedere bedrijfshal snel en krachtig warm met infrarood! Ook voor het vorstvrij houden van magazijnen en loodsen is infraroodverwarming uitermate geschikt.

Met de infraroodpanelen van Greenpanels kunt comfortabel en energiezuinig, één of meerdere kantoorruimtes verwarmen. Naast alle voordelen van infraroodverwarming is het voor kantoorpanden bijzonder interessant om ruimtes apart te verwarmen. Hierdoor kan voor iedere werkplek de ideale temperatuur afzonderlijk worden ingesteld.

Kantoorruimtes

Het is vaak lastig en inefficiënt om grote of meerdere kantoorruimtes door middel van conventionele luchtverwarming te verwarmen. Bovendien kan de warmtebehoefte per ruimte of persoon verschillen.Tevens zijn er ook panelen die perfect op formaat zijn voor een systeemplafond. Greenpanels biedt met diverse infrarood verwarmingssystemen dé ideale oplossing!

Infraroodpanelen zorgen er namelijk voor dat objecten en personen worden opgewarmd. Hierdoor kan zeer gericht de gewenste temperatuur bepaald worden, zonder dat de hele ruimte verwarmd hoeft te worden. Dit scheelt niet alleen veel overbodig energieverbruik, het stelt medewerkers ook in staat om onafhankelijk van elkaar de ideale temperatuur in te stellen.

Ook toepasbaar op andere branches

Meer weten?

Vul dan je gegevens in!

Onze partners

Gratis Adviesgesprek
De waardering van www.greenpanels.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.