Greenpanels Infrarood verwarming; de nieuwe manier om je huis te verwarmen.

Greenpanels infraroodverwarming; de nieuwe manier om je huis te verwarmen.
Traditionele verwarmingssystemen verwarmen de lucht. Deze warme lucht stijgt naar het plafond, waarna de lucht afkoelt en vervolgens weer daalt. De lucht die uit het verwarmingssysteem komt is bijvoorbeeld 22 graden, terwijl diezelfde lucht aan het einde nog maar 17 graden is.

Greenpanels infrarood verwarming verwarmt objecten en muren rechtstreeks. Alle objecten en muren die verwarmd worden, worden met dezelfde temperatuur verwarmd. In bovenstaand voorbeeld blijft de temperatuur van deze lucht dus altijd 21 á 22 graden. Dit stelt je in staat om de thermostaat enkele graden lager te zetten; onderaan de streep verkrijg je immers dezelfde temperatuur als met een conventioneel verwarmingssysteem.

 

Energie besparen

In vergelijking met andere verwarmingssystemen kan je 30% tot 50% op je energierekening besparen. Als je bijvoorbeeld zonnepanelen op je dak hebt liggen, kan je deze besparing naar een nóg hoger niveau brengen.

 

Beter voor je gezondheid

Een ander voordeel van Greenpanels Infraroood verwarming is het feit dat dit verwarmingssysteem gezondheidsvoordelen oplevert. Doordat er geen warme lucht wordt gerecirculeerd is er minder kans op stofdeeltjes, vochtdeeltjes en bacteriën in lucht en vindt er geen schimmelvorming plaats.

 

Ruimtebesparing

De panelen van Greenpanels zijn compact en kunnen op alle gewenste plekken in huis worden gemonteerd. Aan de muur neemt een dergelijk paneel weinig ruimte in beslag, zodat je deze ruimte voor andere dingen kunt gebruiken.

Bovendien kost de installatie van de panelen slechts enkele minuten. Het is een kwestie van ophangen, inpluggen en direct genieten van alle voordelen.

Vrijblijvend advies?

Neem contact op met onze experts
info@greenpanels.nl
050-2340600

Offerte aanvragen


Daarom Greenpanels!

Advies op maat
Duurzaam
5 jaar garantie
Kwaliteit producten

Vrijblijvend advies op maat?

Wil je graag meer informatie? Of wil je direct een afspraak maken voor het laten plaatsen van de panelen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Gratis Adviesgesprek
De waardering van www.greenpanels.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.