Om aan de vraag van een eenvoudige maar slimme Wifi-bediening te voldoen, hebben we Smart Plug ontwikkeld, een innovatieve besturingsoplossing die speciaal is ontworpen om te werken met alle “Plus” -serie infrarood paneelverwarmers.

Meestal hebben wifi-thermostaten een harde bedrading nodig omdat wifi-thermostaten een constante stroomvoorziening nodig hebben. De meeste eindgebruikers kunnen de harde bedrading niet zelf doen, maar hebben hulp nodig van een elektricien. Normale plug-thermostaten moeten worden aangesloten op de verwarming op de thermostaat, die omvangrijk en niet esthetisch verantwoord is en meestal bieden ze geen wifi-optie. Steek de Smart Plug in het stopcontact en u kunt uw infrarood paneelverwarming vrij en zonder vaste bedrading bedienen.

Smart Plug biedt een modern ontwerp met zijn acryloppervlak en aanraakscherm, waarmee u eenvoudige maar alle noodzakelijke temperatuurregelingen kunt hebben. Met de Smart-app kunt u een geavanceerder verwarmingsprogramma instellen met verschillende bedieningsmodi, zoals handmatig, slim en vakantiemodus. De hele set-up is heel eenvoudig en duurt slechts een paar minuten zonder de hulp van een elektricien. U kunt ongeveer 25% energie besparen met Smart Plug in vergelijking met een standaard verwarmingsthermostaat. Eén Smart Plug kan tegelijkertijd worden gekoppeld aan meerdere “Plus”-infraroodpanelen en de combinatie is ErP (Ecodesign) goedgekeurd.

Specificaties

  • Vermogen: 220-240V, ~ 50Hz
  • Beschikbaar stekkertype: Schuko / Zwitserse stekker
  • Controle: 433 MHz RF-controle van de Smart Plug naar de kachels. Wifi bedienbaar via Smart naar de Smart Plug
  • Bedrijfstemperatuur: 5-37 ° C
  • Afmeting: 118 * 65 mm
  • Controle afstand: 35m zonder obstakels
  • Besturingseenheden: één Smart Plug kan meerdere Plus-panelen besturen binnen communicatieafstand

Smart App

De Smart App communiceert met Smart1.0 Pro die de ingebouwde ontvanger aan de achterkant van de infraroodpanelen van de Plus-serie bedient. Het is de gemakkelijkste manier om uw verwarmingselementen te bedienen. De Smart App werkt op alle iOs en mobiele Android-apparaten en kan worden gedownload vanuit de Appstore of Playstore.

wifi-icon2-100x100

Wifi-bediening via APP

Met onze wifi-functie kunt u uw kachels op afstand bedienen vanaf elk iOS- of Android-apparaat. U kunt eenvoudig de verwarmingsstatus van uw verwarming volgen en de instelling op afstand wijzigen vanaf uw smartphone of tablet. Met de wifi-verwarmingsregeling kunt u nog meer energie besparen tot 10%.
touchscreen-icon-100x100

Modern touchscreen ontwerp

De afstandsbediening heeft een strak en modern design met een mooi touchscreen.
24_7-icon-100x100

7 dagen programma

Met deze functie kunt u voor elke dag van de week uw eigen verwarmingsschema instellen. Gebruik verschillende temperatuurinstellingen, b.v. voor thuis, op het werk of wanneer je naar bed gaat. Ons 7-daagse programma kan tot 15% energie besparen in vergelijking met handmatige controlesystemen.
holiday-mode-icon-100x100

Vakantiemodus

Adaptieve start
Zet je kachels op vakantiemodus met onze countdown timer als je voor langere tijd weggaat. Uw kachels verwarmen uw huis minimaal om bevroren leidingen in de winter te voorkomen.

Vrijblijvend advies op maat?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van infrarood verwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Gratis Adviesgesprek
De waardering van www.greenpanels.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.