De MD-Plus-serie heeft een met zilver bekleed veiligheidsglasoppervlak waardoor de reflectie helder en duidelijk is in vergelijking met verchroomde spiegels. De infrarode spiegelverwarmers zijn geschikt voor badkamers omdat ze beschermingsklasse IP44 hebben. Ze beslaan niet en hebben een dubbele functie: verwarming en spiegel tegelijk.

Deze infrarood spiegelverwarming heeft een verwarmingselement van siliciumdraad dat een hittebestendigheid tot 200 ° C heeft wat resulteert in een verhoogde duurzaamheid. Het verwarmingselement is sterk geïsoleerd waardoor het zeer veilig is. Het infrarood verwarmingspaneel uit de MD-serie is geïsoleerd met twee lagen glasvezel voor hoge temperaturen voor minimaal warmteverlies naar de achterkant. De gepolijste stalen reflector optimaliseert de verwarmingsprestaties door de infraroodstralen naar voren te reflecteren. De MD-Plus-serie wordt geleverd met onze Easy-Fit-montageoplossing die zorgt voor een gemakkelijke en veilige montage.

Op alle bedieningselementen en het spiegeloppervlak zit 2 jaar garantie en op de panelen 5 jaar garantie.

 

Kenmerken

  • Infraroodstraler met dubbele functie en spiegeloppervlak
  • Easy-Fit montageoplossing
  • Ingebouwde thermostaatontvanger
  • CE / GS / SAA / ErP / RED gecertificeerd

Ingebouwde thermostaatontvanger

De IC-Plus-serie heeft een ingebouwde thermostaatontvanger aan de achterkant van het paneel, die communiceert met onze slimme verwarmingsregelsystemen – Smart1.0 / Smart1.0 Pro. Als combinatie voldoet het volledig aan de ErP-verordening (Eco Design-richtlijn) van de EU. We bieden ook een bypass-modus op onze ontvanger, waarmee u verbinding kunt maken met uw eigen gebouwbeheersystemen, indien beschikbaar.

Model Range

Model Power Size Weight  Mounting Heated Area
MD300-Plus 300W 66*66cm 12.4Kg wall 3-6m²
MD450-Plus 450W 60*100cm 16.4Kg wall 5-9m²
MD650-Plus 650W 70*130cm 24.1Kg wall 7-13m²

Werkt met:

Smart 1.0

Smart 1.0 Pro

BS003

TR001/TR002

Vrijblijvend advies op maat?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van infrarood verwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Gratis Adviesgesprek
De waardering van www.greenpanels.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.