De IC-Plus serie is een premium versie infrarood verwarmingspaneel. Het witte aluminium gepoedercoate oppervlak en de gladde hoekafwerking creëren een elegant ontwerp dat perfect past in elk kamerinterieur.

Deze frameloze infrarood paneelverwarming wordt geleverd met onze Easy-Fit montageoplossing die een gemakkelijke en veilige montage aan muren en plafonds garandeert met behulp van zijn unieke beugel. Je hebt geen extra accessoires nodig om het paneel aan de muur of het plafond te bevestigen. Uitgerust met onze ingebouwde thermostaatontvanger kan hij communiceren met onze slimme verwarmingsregelsystemen. Er is geen doos of stekkerontvanger meer nodig om een ​​schonere en aantrekkelijkere look te creëren.

Het speciale paneelontwerp zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over het gehele paneeloppervlak tot aan de randen. Dit maakt het een van de meest efficiënte frameloze infrarood paneelverwarmers op de markt. Dit infrarood verwarmingspaneel heeft een verwarmingselement van siliciumdraad dat een hittebestendigheid tot 200 ° C heeft wat resulteert in een verhoogde duurzaamheid. Het verwarmingselement is sterk geïsoleerd waardoor het zeer veilig is. Het infrarood verwarmingspaneel uit de IC-serie is geïsoleerd met twee lagen glasvezel voor hoge temperaturen voor minimaal warmteverlies naar de achterkant. De gepolijste stalen reflector optimaliseert de verwarmingsprestaties door de infraroodstralen naar voren te reflecteren. De lagen van deze infraroodstraler zijn gelijmd door klinknagels voor maximale veiligheid. De IC-Plus serie heeft beschermingsklasse IPX2 en is niet geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.

Op alle bedieningselementen zit 2 jaar garantie en op de panelen 5 jaar garantie.

 

Kenmerken

  • Premium frameloos ontwerp
  • Gepoedercoat stalen oppervlak
  • Easy-Fit montageoplossing
  • Ingebouwde thermostaatontvanger
  • CE / GS / SAA / ErP / RED gecertificeerd

Ingebouwde thermostaatontvanger

De IC-Plus-serie heeft een ingebouwde thermostaatontvanger aan de achterkant van het paneel, die communiceert met onze slimme verwarmingsregelsystemen – Smart1.0 / Smart1.0 Pro. Als combinatie voldoet het volledig aan de ErP-verordening (Eco Design-richtlijn) van de EU. We bieden ook een bypass-modus op onze ontvanger, waarmee u verbinding kunt maken met uw eigen gebouwbeheersystemen, indien beschikbaar.

Model Range

Model Power Size Weight  Mounting Heated Area
IC400-Plus 400W 60*60cm 8.0Kg wall/ceiling 3-7m²
IC700-Plus 700W 62*98cm 13.8Kg wall/ceiling 7-14m²
IC900-Plus 900W 68*123cm 18.0Kg wall/ceiling 9-18m²
IC1100-Plus 1100W 63*153cm 20.0Kg wall/ceiling 11-22m²

Werkt met:

Smart 1.0

Smart 1.0 Pro

BS004

Smart Heating Controls

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van infrarood verwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact opnemen

Gratis Adviesgesprek
De waardering van www.greenpanels.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.