De Infrarood open ruimte verwarming vertegenwoordigt krachtige buitenverwarmers die exclusief door Greenpanels worden aangeboden en is uitsluitend ontworpen voor buitenverwarming. Het biedt meer vermogen en geconcentreerde verwarming in vergelijking met onze terras verwarming, waardoor het perfect geschikt is voor winderige, onoverdekte buitenruimtes. Het heeft een IP65-classificatie, waardoor deze waterdicht en bruikbaar is voor de meeste buitentoepassingen.

Het unieke verwarmingselement met ultralichte koolstofvezel is het belangrijkste verschil met bestaande buitenverwarmers op de markt die voornamelijk halogeen of kwarts gebruiken. Dit zorgt voor een langere levensduur en een hogere energie-efficiëntie. De Infrarood open ruimte verwarming zendt langegolf-infrarood (300-350 W) uit, waardoor een lichte gloed en behaaglijke warmte wordt gecreëerd in plaats van warmte.

Het geïntegreerde controlesysteem maakt bediening van 2 vermogensniveaus mogelijk met een eenvoudige afstandsbediening. Op alle kachels zit 3 jaar garantie.

 

Kenmerken

  • Ultra low light koolstofvezel verwarmingselement voor minimale gloed
  • Afstandsbediening met 2 vermogensniveaus
  • Verwarmt sneller en bereikt langere afstanden
  • CE, RoHS, IP65

Model Range

Model Grootte Vermogen Mounting Heated Area
OC2000 72x12x12cm 2000W Wall 10-20m²
OC2500 77x12x12cm 2500W Wall 12-25m²

Vrijblijvend advies op maat?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van infrarood verwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Lees meer

Gratis Adviesgesprek
De waardering van www.greenpanels.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.