De TH600-Pro van Greenpanels is een eersteklas WiFi-badkamer infrarood verwarming . Het innovatieve ontwerp met twee elementen heeft een hogere oppervlaktetemperatuur van ongeveer 90-100 ° C op het bovenste verwarmingselement en een lagere oppervlaktetemperatuur van ongeveer 70-80 ° C op het lagere niveau.
Het lagere niveau wordt voornamelijk gebruikt voor het verwarmen en drogen van handdoeken en het hogere niveau wordt gebruikt om de kamer te verwarmen. Het witte glasoppervlak ziet er prachtig uit in elke badkamer. Dit glaspaneel heeft IP44 beschermingsklasse waardoor het geschikt is voor gebruik in badkamers. U kunt het paneel bedienen via het handige en stijlvolle touchscreen of via de App op afstand vanaf uw mobiele apparaat.

TH600-Pro wordt geleverd met 5 jaar productgarantie op het verwarmingspaneel en 2 jaar garantie op de bedieningselementen.

Kenmerken

  • Modern ontwerp van superwit glas
  • Touchscreen bediening op glazen oppervlak
  • Ontwerp met dubbel verwarmingselement
  • Inclusief een handdoekrek van roestvrij staal
  • Wifi-bediening via APP
  • Groepscontrole via APP

Ingebouwd Wifi-besturingssysteem

Het TH600-Pro infrarood verwarmingspaneel heeft een ingebouwde thermostaat aan de achterkant van het paneel, die communiceert met de Smart App. In combinatie met de app is het volledig compatibel met de ErP-verordening (Eco Design-richtlijn) van de EU. Download de app gewoon vanuit de Appstore of Playstore.

Model Range

Model Power Size Weight  Mounting Heated Area
TH600-Pro 600W 58.5*110cm 15.0Kg vertical wall mounting 6-12m²

Meer weten over deze panelen?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van infrarood verwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Gratis Adviesgesprek
De waardering van www.greenpanels.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.